inför en fotografering

Vad roligt att ni bokat en fotografering hos mig, jag ser fram emot att träffa er!
För att allt ska gå så enkelt som möjligt, främst för barnen, så har jag några tips och råd att dela med mig av inför en fotosession. 
 

  • Var ombytta när ni kommer. 
  • Inför en Extra-fotografering, fundera innan på vad ni vill fokusera på för motiv på bilderna.  T ex baby samt baby/syskon eller bilder på alla barn/ bilder på varje barn för sig. Små barn blir fort trötta och stora barn tröttnar ofta snabbt på att fotograferas så vi börjar med de bilder ni tycker är viktigast. 
  • Klä er i neutrala färger som matchar varandra om ni är flera som ska vara med på bilderna, inga stora mönster eller tryck som tar fokus från ansiktet. Till höger kan ni klicka på länken till Pinterest för att få tips!
  • Ha gärna med någon typ av mutor :) Jag har även russinaskar gömda i studion om det behövs!
  • Vid barnfotograferingar kan det vara fint och lättare att ha med en älskad leksak. Fint för att det blir en minnessak med på bild, lätt för att barnet känner sig tryggare med välkända saker nära.
  • Fundera gärna på vad för slags bilder ha. Lekfulla, allvarliga, uppställda, romantiska... Jag har ett par olika bakgrunder att välja på, även om vitt är ett säkert kort. Jag har även rekvisita i form av väska, gunghäst, olika stolar och soffor mm. Allt i min studio får ni använda!

    Det finns även kläder såsom tyllkjolar för bebisar, underbyxor samt hårband och leksaker. Och maskeradkläder av olika slag! 
    Här nedan kan ni se ett urval:


villkor

Körersättning tillkommer utanför Skurups kommun på 40 kr/mil, detta meddelar jag vid bokningen.

Alla bilder redigeras lätt, avancerat retuscharbete ingår inte i kostnaden för fotograferingen. 

Ni får använda de digitala bilderna fritt för privat bruk men vid publicering ska mitt namn anges. För kommersiellt bruk, kontakta mig. 

Avbokning inom 24 timmar innan fotograferingen debiteras med 500 kr.

Jag förbehåller mig rätten att ställa in och boka om fotograferingen vid väder som kan skada min kamerautrustning samt vid akut sjukdom.

Fakturering med 14 dagars kredit sker vid bildleverans ca 1 månad efter fotograferingstillfället.

Jag reserverar mig för ev prisändringar (dock ej efter bokad fotografering). 

Klicka på bilden så kommer du till min board på Pinterest!